Μεζονέτα - Ενοικίαση - Υπόλοιπη Αττική, Σαρωνίδα

Ζητούμενη τιμή: 1 €

  • Gallery (7)
  • Χάρτης

Μεζονέτα 154 τμ, Σαρωνίδα

1 €

Αττική, Υπόλοιπη Αττική, Σαρωνίδα

ID: 231232048-21848

Συνολικά Δωμάτια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

154

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2000

Σαρωνίδα σε Αποκλειστική διάθεση από το γραφείο μας Μεζονέτα 154 τετραγωνικών μέτρων 3 επιπέδων σε συγκρότημα 4 ίδιων κτιριακών επί οικοπέδου 760 τετραγωνικών μέτρων σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από την θάλασσα και μέσα στην αγορά της Σαρωνίδας .

Το συγκρότημα είναι σχεδιασμένο και χτισμένο από έναν από τους πιο γνωστούς αρχιτέκτονες στην Ελλάδα .

Η κατοικία είναι αυτόνομη , έχει δική της είσοδο ,αποκλειστική χρήση κήπου 32 τετραγωνικών μέτρων στο πίσω μέρος και 2 θέσεις πάρκιν 15 τετραγωνικών μέτρων στην πρασιά του κτιριακού επί της οδού το οποίο βρίσκεται .

Αποτελείτε από τους εξής χώρους ανά επίπεδο :

1ο Επίπεδο Ημιυπόγειο : Χώρος 56 τετραγωνικών μέτρων ο οποίος περιλαμβάνει ένα studio με μπάνιο , λεβητοστάσιο και αποθήκη.

2ο Επίπεδο : Υπερυψωμένο ισόγειο : Χώρος 47 τετραγωνικών μέτρων ο οποίος περιλαμβάνει την κύρια είσοδο του σπιτιού καθιστικό σαλόνι με τζάκι ι , τραπεζαρία κουζίνα open plan και ένα wc .

3ο Επίπεδο : 1ος όροφος :Χώρος 51 τετραγωνικών μέτρων ο οποίος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, χώρος ντουλάπας , και ένα μπάνιο .

Όλοι οι χώροι του σπιτιού είναι λουσμένοι στο φως ακόμα και το ημιυπόγειο γιατί διαθέτουν πολλά ανοίγματα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες .

Από τα μπαλκόνια του ορόφου υπάρχει ανεμπόδιστη θέα θάλασσα!!!

Η επικοινωνία μεταξύ των επιπέδων γίνεται με εσωτερική ξύλινη σκάλα και δεν διαθέτει ανελκυστήρα .

Είναι μια πολύ καλή περίπτωση για μια οικογένεια και σαν κατοικία αλλά και σαν περιοχή . REMAX ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ , Τηλ: 2106896940

Χαρακτηριστικά

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.