Κατάστημα - Ενοικίαση - Ν. Μαγνησίας, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 100 €

  • Gallery (11)
  • Χάρτης

Κατάστημα 30 τμ, Βόλος

100 €

Θεσσαλία, Ν. Μαγνησίας, Βόλος

ID: 230941081-582057

Τετραγωνικά Μέτρα

30

Έτος Κατασκευής

1985

Τζιαφέτας Νικόλαος - Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων - Νέα Ιωνία : Διατίθεται προς ενοικίαση κατ' αποκλειστικότητα ισόγειο κατάστημα 30 τ.μ., φωτεινό σε οικιστική περιοχή της Ν. Ιωνίας. Το κατάστημα διαθέτει βιτρίνα τριών μέτρων επί της οδού "Κορδελιού" με αρκετή διέλευση πεζών και οχημάτων. Διαθέτει 1 W.C. και πατάρι στο εσωτερικό του και πρόκειται για μία καλή επενδυτική λύση καθώς το μίσθωμα είναι χαμηλό και η θέση του ακινήτου ιδιαίτερη.

Χαρακτηριστικά ακινήτου : Χωρίς,Μεταλλικά, Μήκος βιτρίνας 3 μέτρα, Ισόγειο 30 τ.μ., Πατάρι 10 τ.μ., Εσωτερική Σκάλα, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επενδυτικό, Προσόψεως, Φωτεινό. Θέα σε δρόμο, Δυτικός προσανατολισμός, Κοντά σε Τοπική Αγορά, Στάση Αστικού Κτελ 1, Πάρκο, Στρατόπεδο Γεωργούλα, Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 19200, Θάλασσα(m): 2000, Πόλη(m): 3000.

Χαρακτηριστικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

WC

Περιοχή Υψηλής Κυκλοφορίας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.