Μεζονέτα - Πώληση - Δ. Σκόπελος, Γλώσσα

Ζητούμενη τιμή: 20000 €

  • Gallery (8)
  • Χάρτης

Μεζονέτα 40 τμ, Γλώσσα

20000 €

Ν. Μαγνησίας, Δ. Σκόπελος, Γλώσσα

ID: 230941082-581714*

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

40

Έτος Κατασκευής

1920

Σύμβουλος Ακινήτων Χριστόπουλος Νικόλαος: Διατίθεται προς πώληση κατά Αποκλειστικότητα διώροφη παραδοσιακή οικία 40 τ.μ. στην Γλώσσα Σκοπέλου. Το ακίνητο αποτελείται από δύο ορόφους 20τ.μ. ο καθένας. Όλο το ακίνητο χρειάζεται ανακαίνιση εκτός από την σκεπή και το ξύλινο παραδοσιακό μπαλκόνι, όπου έχουν φτιαχτεί από την αρχή. Το χωριό της Γλώσσας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οικισμός της Σκοπέλου. Βρίσκεται Β.Δ. του νησιού και είναι χτισμένη στο λόφο πάνω από το λιμάνι του Λουτρακίου με υπέροχη θέα. Στις σμαραγδένιες παραλίες της, το καταπράσινο του βουνού συναντά το γαλάζιο της θάλασσας και αυτό κάνει τις παραλίες της τις ωραιότερες της Μεσογείου. Γι’ αυτή την ξεχωριστή ομορφιά της επέλεξαν και για τα γυρίσματα της ταινίας “Mamma Mia”. Είναι προσβάσιμη από τα λιμάνια Βόλου, Θεσσαλονίκης, Αγίου Κωνσταντίνου.

Σποράδες-Σκόπελος - Γλώσσα : Διατίθεται Προς Πώληση Μεζονέτα 2 επιπέδων, 40 τ.μ., σε οικόπεδο 20,5 τ.μ. Έτος κατασκευής 1920 με 1 υπνοδωμάτιο/α, 1 μπάνιο/α. Κατάσταση ακινήτου: Χρήζει ανακαίνισης.

Χαρακτηριστικά ακινήτου: , Θέα σε δρόμο, Bορειοανατολικός προσανατολισμός, Ξύλινα κουφώματα, ξυλινα-μωσαϊκό. Επιπλέον χαρακτηριστικά : Εσωτερική Σκάλα, Βεράντες, Πέτρινο, Παραδοσιακή οικία, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Εξοχική Κατοικία. Κοντά σε super market,εκκλησία,τοπική αγορά. Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 15000, Θάλασσα(m): 2500, Πόλη(m): 20000, Χωριό(m): 0

Χαρακτηριστικά

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.