Γραφείο - Πώληση - Αθήνα (Κέντρο), Αγ. Νικόλαος

Ζητούμενη τιμή: 1 €

  • Gallery (17)
  • Χάρτης
Just Sold

Γραφείο 101 τμ, Αγ. Νικόλαος

1 €

Αττική, Αθήνα (Κέντρο), Αγ. Νικόλαος

ID: 230631027-459

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

101

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

0000

Όροφος

1

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (επί της Λεωφόρου Ιωνίας & της οδούς Φολεγάνδρου ) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ γωνιακό διαμέρισμα προσόψεως 101,77 τ.μ. στον Α' όροφο διώροφης πολυκατοικίας σε σημείο μεγάλης προβολής (ήτοι απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ του Αγίου Νικολάου), κατάλληλο για κατοικία ή/και για επαγγελματική στέγη.

Το προς πώληση διαμέρισμα είναι φωτεινό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και διαθέτει μία (1) ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία (που χωρίζεται στην παρούσα φάση από μία ξύλινη διπλή πόρτα), ένα (1) μεγάλο χωλ, δύο (2) υπνοδωμάτια (κάθε ένα από τα οποία διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες), μία (1) αυτόνομη κουζίνα (που έχει πρόσβαση στον ακάλυπτο και στην ταράτσα της πολυκατοικίας διαμέσω της μεταλλικής σκάλας υπηρεσίας), ένα (1) δωμάτιο υπηρεσίας, μία (1) εσωτερική αποθήκη, τρία (3) πατάρια κι ένα (1) λουτρό.

Στη σαλονοτραπεζαρία και στα δύο υπνοδωμάτια υπάρχουν δρύινα πατώματα (σε πολύ καλή κατάσταση), ενώ στο χωλ, στην κουζίνα, στην αποθήκη, στο δωμάτιο υπηρεσίας και στο διάδρομο υπάρχει μωσαϊκό.

Το διαμέρισμα είναι χωρίς κοινόχρηστα, όσον αφορά στη θέρμανση των χώρουν αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ηλεκτρικών καλοριφέρ νερού (μερικά εκ των οποίων δε λειτουργούν), διαθέτει δύο κλιματιστικά (Α/Cs), ενώ το γεγονός πως βρίσκεται απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ του Αγίου Νικολάου – κατεύθυνση προς Κηφισιά το καθιστά σε ένα από τα πιο προβεβλημένα σημεία της περιοχής.

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Τύπος Θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτές

Τοποθεσία: Κοντά σε ΣΣ

Γωνιακό

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Θέα: Πόλη

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.