Μεζονέτα - Πώληση - Υπόλοιπη Αττική, Ανάβυσσος

Ζητούμενη τιμή: 1 €

  • Gallery (6)
  • Χάρτης

Μεζονέτα 344 τμ, Ανάβυσσος

1 €

Αττική, Υπόλοιπη Αττική, Ανάβυσσος

ID: 230021144-100921531

Τετραγωνικά Μέτρα

344

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

0000

Μία κατοικία γεμάτη αισθητική και φως.

Κατακτήστε το καθημερινό ευ ζην σε μία κατοικία εξαίρετα διακοσμημένη και σε ήσυχο σημείο. Θα σας κερδίσει η ισορροπία των χρωμάτων, η υψηλή ποιότητα υλικών και η πολυτελή αίσθηση που αποπνέει.Η κατοικία διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα CAVALLI, BAXTER, MINOTTI, MOLTENI, μεταξύ άλλων, όντας από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, ενώ στην κουζίνα θα έχετε σύμμαχο τα έπιπλα της BULTHAUP. Ένα κύριο χαρακτηριστικό της κατοικίας είναι η εγγύτητά της στην θάλασσα, όπως και η καταπληκτική θέα της από τόσο κοντά, κάνουν να αισθάνεστε την ακτή ως προέκταση του σπιτιού. Η κατοικία είναι σχεδόν καινούργια, με άνεση υπνοδωματίων, ένα υπέροχο master υπνοδωμάτιο με απαράμιλλη θέα στην θάλασσα, με walk-in closet και προσωπικούς χώρους. Διαθέτει ένα δεύτερο μεγάλο καθημερινό καθιστικό εξοπλισμένο ως γραφείο και TV room με ευρεία και υπέροχη θέα στην άμεση ακτογραμμή.Συνολικά διαθέτει WC, δεύτερο λουτρό, πάρκινγκ.

Πισίνα και περιβάλλον χώρος.

Η μεσαία πισίνα θα σας προσφέρει στον προσωπικό σας χρόνο, είναι πλήρη εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, σκίαστρα, ομπρέλες κλπ. κεντρική πολύ μοντέρνα βεράντα έχει υπέροχη θέα θάλασσα και είναι άνετη να υποδεχθεί πολλούς φίλους. Ο περιβάλλον χώρος της κατοικίας είναι πάντα περιποιημένος και πεντακάθαρος. Η κατοικία δύναται να ενοικιαστεί με ή χωρίς έπιπλα καθώς και με έναν επιπλέων ανεξάρτητο διαμέρισμα 110τμ αντίστοιχης ποιότητας.

Χαρακτηριστικά

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.