Διαμέρισμα - Πώληση - Αθήνα (Κέντρο), Νέος Κόσμος

Ζητούμενη τιμή: 1 €

  • Gallery (12)
  • Χάρτης

Διαμέρισμα 85 τμ, Νέος Κόσμος

1 €

Αττική, Αθήνα (Κέντρο), Νέος Κόσμος

ID: 230631033-53

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

85

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

1

ΑΘΗΝΑ ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Διαμέρισμα Α Ορόφου κατασκευής 2007 επιφανείας 85 μ2 . Το διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί από ιδιώτη με σύγχρονες προδιαγραφές αποτελείται από 2 Υ/Δ, Λουτρό master W.C. και βρίσκεται σε πολυκατοικία αποτελούμενη από 4 οροφοδιαμερίσματα. Διαθέτει ανοιχτή θέση στάθμευσης στην Pilotis και μεγάλη αποθήκη στο υπόγειο. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο μεταξύ του κέντρου της Αθήνας (Ακρόπολη) και της παραλίας του Φαλήρου σε ήσυχο δρόμο κατοικιών. Πολύ κοντά σε τραμ και μετρό . ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Σύγχρονη ηλεκτρολογική εγκατάσταση (ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ με δυνατότητα ελέγχου όλων των λειτουργιών του διαμερίσματος. 2. Εγκατάσταση καλωδιακής τηλεόρασης, εγκατάσταση ηλεκτρικών τεντών, πρόβλεψη εγκατάστασης κλιματισμού και ανεμιστήρων οροφής.
3. Παροχές οπτικής ίνας. 4. Πυρασφάλεια με σύστημα ανίχνευσης καπνού και αυτόματη απομόνωση κουζίνας. 5. Θυροτηλεόραση, Πόρτα Ασφαλείας , μαγνητικές επαφές και καλωδιακή εγκατάσταση συναγερμού.

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

Θέσεις Parking: Μία

Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

Δίκτυο Τηλεφώνου

Νέα Οικοδομή

Δίκτυο φυσικού αερίου

Θυροτηλεόραση

Δορυφορική κεραία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Μπάνιο

WC

Συναγερμός

Ηλιακοί Θερμοσυσσωρευτές

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.