Διαμέρισμα - Πώληση - Αθήνα (Κέντρο), Πλατεία Βάθης

Ζητούμενη τιμή: 1 €

  • Gallery (5)
  • Χάρτης
Just Sold

Διαμέρισμα 46 τμ, Πλατεία Βάθης

1 €

Αττική, Αθήνα (Κέντρο), Πλατεία Βάθης

ID: 230631040-41

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

46

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1965

Όροφος

2

Πλατεία Βάθης (Λ.Λιοσίων) ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ μόλις 450 μέτρα από το metro (Mεταξουργείο) και 470 μέτρα από τον ΟΣΕ (Λαρίσης) !!!, σε σημείο μεγάλης προβολής (πολύ κοντά στο Νέο Δημαρχείο Αθηνών), ΠΩΛΕΙΤΑΙ γωνιακό διαμέρισμα προσόψεως 46 τ.μ. στον Β’ όροφο πολυκατοικίας με ανελκυστήρα, κατάλληλο για κατοικία ή επαγγελματική στέγη (δικηγορικό γραφείο, ιατρείο, κλπ).

Το προς πώληση διαμέρισμα είναι φωτεινό (καθόλη τη διάρκεια της ημέρας), με εξαιρετική εσωτερική διαρρύθμιση και διαθέτει ένα (1) μεγάλο χωλ, ένα (1) σαλόνι/καθιστικό & ένα ευρύχωρο (1) Υ/Δ με εντοιχισμένη ντουλάπα, μία (1) κλειστή κουζίνα κι ένα (1) λουτρό. Σε κάθε ένα από τα δύο δωμάτια υπάρχουν δρύινα πατώματα και ανεξάρτητα μεταξύ τους μπαλκόνια (το ένα βλέπει στη Λ.Λιοσίων) με ξύλινα (γαλλικά) κουφώματα με μονά τζάμια. Έχει λίγα κοινόχρηστα (25 Ευρώ) και ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. (Ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το ΝΕΟ πρόγραμμα «Εξοινομώ κατ’ οίκον» που εντός του επόμενου διαστήματος πρόκειται να προκηρυχθεί για την ενεργειακή αναβάθμιση περί των 40.000 νοικοκυριών).

Επίσης το σύνηθες πρόβλημα της μη λειτουργίας της κεντρικής θέρμανσης (φυσικό αέριο) της πολυκατοικίας μπορεί να εξαληφθεί με την τοποθέτηση ανεξάρτητου λέβητα (φυσικού αερίου), επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυτονομία θέρμανσης με φυσικό αέριο στο εν λόγω διαμέρισμα.

Χαρακτηριστικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Τοποθεσία: Κοντά σε μετρό

Γωνιακό

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Μπάνιο

Θέα: Πόλη

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.