Πώληση Αγροτεμάχιο 148000τ.μ. - Χανιά, Ν. Χανίων

Ζητούμενη τιμή: 2500000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Ν. Χανίων, Χανιά

2,500,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά

ID: 231232047-16608

Τετραγωνικά Μέτρα

148000

Προς πώληση , 148 στρέμματα, αγροτεμάχια , σε πολύ ωραία γραφική περιοχή στον Αη Γιάννη Κεδρόδασου, με ιδιωτκή παραλία 100 μέτρα. Είναι εκτος οικιμού αλλα μπορεί κανείς να χτίσει ξενοδοχειακή μονάδα ή bungalows με απέραντη θέα το μπλε της θάλασσας. Ανα 4 στρέμματα είναι οικοδομήσιμο το 1 στρέμμα.

Στην περιοχή υπάρχει ένα μονοπάτι που ξεκινάει απο την Παλαιοχώρα και καταλήγει στην πιο φημισμένη παραλια του νησιού το Ελαφονήσι , το τμήμα του μονοπατιού Ε4 που ενώνει την Παλαιόχωρα με το Ελαφονήσι. Επίσης , υπάρχει αμαξωτός χωματόδρομος , όπου περνάει κανονικά αυτοκίνητο , ο οποίος ξεκινάει απο την παραλία του Κριού και καταλήγει στα αναφερόμενα αγροτεμάχια. Στα σχέδια ειναι (το πολύ σε δυο χρόνια ) αυτός ο χωματοδρόμος να γίνει άσφαλτο. Αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη διαφήμιση και πληρότητα στην περιοχή , σε σχέση με τώρα.

Οι πιο κοντινές παραλίες σε απόσταση περπατήματος, είναι :

Ο ΚΡΙΟΣ , βοτσαλωτή παραλία , η οποία απέχει 9 χιλιόμετρα από την Παλαιόχωρα και είναι η τελευταία παραλία στην οποία καταλήγει ο παραλιακός δρόμος στα δυτικά της Παλαιόχωρας. Αν ακολουθήσετε το μονοπάτι με πορεία δυτική θα βρεθείτε σε μια άλλη υπέροχη παραλία που βρίσκεται σε ένα μικρό κλειστό κολπάκι που μοιάζει με λίμνη. Την λίμνη Κριού., τη λίμνη που είναι βρίσκετα περιμετρικά των αγροτεμάχιων .

Η παραλία ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ , απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα απο τα αγροτεμάχια , Βρίσκεται ΝΔ των Χανίων και αποτελεί µια πραγµατική κρητική όαση µε τιρκουάζ νερά και άκρως δροσερή ατµόσφαιρα. Μάλιστα, εδώ δεν θα χρειαστεί καν να φέρεις οµπρέλα, καθώς η παραλία είναι γεμάτη με δέντρα αρκεύθου, που μοιάζουν με κέδρους, και αμμοθίνες, που θυμίζουν τις τροπικές παραλίες του Λιβάνου και σου παρέχουν την κατάλληλη σκιά. Η παραλία έχει λευκή άμμο και μερικούς βράχους. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν υποδομές κοντά, καθιστώντας αυτή την απομονωμένη παραλία ως έναν από τους τελευταίους ανέγγιχτους παράδεισους στην Ευρώπη.

Τέλος , το μαγευτικό Ελαφονήσι , γνωστό και ως Ελαφόνησος , απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα απο τα αγροτεμάχια, το οποίο βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού Χανίων της Κρήτης και είναι κάτι μεταξύ νησιού και χερσονήσου, διότι, για να πάτε θα χρειαστεί να περπατήσετε μέσα στο νερό. Αυτό που χαρακτηρίζει το Ελαφονήσι και το κάνει μέρος εξωτικό, είναι οι μικρές νησίδες με την πολύ ψιλή λευκή αμμουδιά που ροζίζει σε αρκετά σημεία, η λιμνοθάλασσα που σχηματίζεται και τα τιρκουάζ αβαθή νερά

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.