Μεζονέτα - Πώληση - Κάριανη, Παραλία Κάριανης

Ζητούμενη τιμή: 90000 €

  • Gallery (28)
  • Χάρτης
Just Sold

Μεζονέτα 75 τμ, Παραλία Κάριανης

90000 €

Ν. Καβάλας, Κάριανη, Παραλία Κάριανης

ID: 231191002-243

Συνολικά Δωμάτια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

75

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2007

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ’ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ RE/MAX choice: διώροφη μεζονέτα 75τ.μ σε οικόπεδο 400τ.μ στην Παραλία Κάριανης Καβαλας. Ο όροφος της κατοικίας αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονό-κουζίνας με τζάκι. Μέσω της εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στο ισόγειο της οικίας εκεί βρίσκουμε μια μικρή κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Στο υπόγειο του σπιτιού υπάρχει αποθήκη. Το μπαλκόνι προσφέρει όμορφη θέα στην θάλασσα και η αυλή είναι ιδανική για τους λάτρεις της φύσης καθώς έχει γκαζόν, δέντρα και χώρο μπάρμπεκιου για οικογενειακές στιγμές.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ: Αναμονές για καλοριφέρ, τζάκι, κλιματιστικό. ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Δυτικός προσανατολισμός, κουφώματα αλουμινίου, ηλιακό, αποθήκη, θέση στάθμευσης, δύο κλιματιστικά. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ: Από την θάλασσα: 150 Από το κέντρο: Από την Καβάλα: 65 χιλιόμετρα Έτος κατασκευής: 2007

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Προσανατολισμός: Δυτικό

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Αποθήκη

Κήπος

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.