Διαμέρισμα - Πώληση - Ν. Καβάλας, Ν. Πέραμος

Ζητούμενη τιμή: 280000 €

  • Gallery (29)
  • Χάρτης
  • ΝΕΟ

Διαμέρισμα 110 τμ, Ν. Πέραμος

280000 €

Μακεδονία, Ν. Καβάλας, Ν. Πέραμος

ID: 231331004-99

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

1

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ RE/MAX choice : ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ -ΡΕΤΙΡΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ 110 τ.μ. στην περιοχή Νέας Περάμου Καβάλας. Πρόκειται για ένα μοναδικό διαμέρισμα με προνομιακή θέση και πανοραμική θέα. Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια με αυτόνομο λουτρό στο καθένα , μεγάλη βεράντα και δυο μπαλκόνια, μια αποθήκη και θέση στάθμευσης.
ΘΕΡΜΑΣΗ : Αυτόνομη πετρελαίου, κλιματισμός και ενεργειακό τζάκι. ΕΠΙΠΛΕΟΝ : Το διαμέρισμα προσφέρει απεριόριστη πανοραμική θέα σε ολόκληρο τον κόλπο της Νέας Περάμου, είναι διαμπερές, διαθέτει δάπεδα από πλακίδια γρανίτη, κουφώματα αλουμινίου ενεργειακά, αποθήκη, boiler, ηλιακό θερμοσίφωνο, δύο μπαλκόνια στα υπνοδωμάτια και μια μεγάλη βεράντα στον ενιαίο χώρο της σαλονοκουζίνας, ηλεκτρικές οικοσκευές SIEMENS, έπιπλα βεράντας Philippe Starck και μαρμάρινο τραπέζι έξι θέσεων κατά παραγγελία, υπενδεδυμένο λευκό μάρμαρο (white cream) στους πάγκους της κουζίνας και το τζάκι, πόρτα ασφαλείας και τέντες.
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ :
Από τη θάλασσα - 200 μέτρα Από το σουπερμάρκετ - 700 μέτρα Έτος κατασκευής : 2006

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο: 2

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέρμανση: Αυτόνομη

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Θέσεις Parking: Μία

Δίκτυο Υδρευσης

Τζάκι

WC

Ρετιρέ

Ηλιακοί Θερμοσυσσωρευτές

Εξοχική Κατοικία

Διαμπερές

Δίκτυο Τηλεφώνου

Επιπλωμένο

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Πόρτα ασφαλείας

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.