Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Ν. Μαγνησίας, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 9000 €

  • Gallery (22)
  • Χάρτης

Γκαρσονιέρα/Studio 34 τμ, Βόλος

9000 €

Θεσσαλία, Ν. Μαγνησίας, Βόλος

ID: 230941077-462629

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

34

Έτος Κατασκευής

1980

Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ. ΒΟΛΟΣ-ΑΝΑΛΗΨΗ: Διατίθεται προς πώληση ημιυπόγεια γκαρσονιέρα 34τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει ανεξάρτητη κουζίνα με παράθυρο η οποία είναι εξοπλισμένη με τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές,άνετο μπάνιο, χώλ με ντουλάπα και ένα φωτεινό και ευρύχωρο δωμάτιο.Το οίκημα που είναι άμεσα κατοικήσιμο κ μερικώς επιπλωμένο με τα βασικά έπιπλα αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ησυχίας καθώς έχει πρόσωπο σε πάροδο,βρίσκεται σε οικιστική περιοχή κοντά στο κέντρο οπού πολύ κοντά υπάρχουν super market,στάση λεωφορείου καθώς και εμπορικά καταστήματα διαφόρων ειδών.Η μεικτή ετήσια απόδοση του παραπάνω διαμερίσματος κυμαίνεται στο 15%

Πρόσθετες υπηρεσίες -Ανακαίνιση, ενεργειακή αναβάθμιση και κατασκευή νέου ακινήτου, σε συνεργασία με την εταιρεία Plan b, μέλος του ομίλου εταιρειών Καραγιάννη. -Δανειοδότηση για την απόκτηση του νέου σας ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις Ελληνικές τράπεζες.

Χαρακτηριστικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Μπάνιο

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.