Μονοκατοικία - Πώληση - Ν. Λάρισας, Λάρισα

Ζητούμενη τιμή: 178000 €

  • Gallery (24)
  • Χάρτης

Μονοκατοικία 197 τμ, Λάρισα

178000 €

Θεσσαλία, Ν. Λάρισας, Λάρισα

ID: 230201006-2134

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

197

Έτος Κατασκευής

2007

Τερψιθέα: Μία υπέροχη μονοκατοικία προς πώληση στην Τερψιθέα. Πρόκειται για ένα γωνιακό, προνομιούχο σπίτι με όμορφο κήπο μπροστά. Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στην Τερψιθέα βρίσκεται στο νότιο μέρος του χωριού και έχει πρόσβαση και από το κέντρο αλλά και από τον δρόμο του Νοσοκομείου. Από το σπίτι υπάρχει θέα προς το νοσοκομείο και τη Λάρισα ενώ το σημείο που είναι κτισμένο το ακίνητο είναι από τα ψηλότερα με αποτέλεσμα να έχει δροσερό αέρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η οικοδομή ξεκίνησε να χτίζεται το 2006 και τελείωσε δυο χρόνια μετά. Ο εξωτερικός χώρος της αυλής είναι στρωμένος με πλάκες , έχει δέντρα φυτεμένα όπως και χώρο μπάρμπεκιου. Έχουμε δυο ξεχωριστά σπίτια στην ουσία, μία μεζονέτα και ένα ημιυπόγειο χώρο τα οποία έχουν ξεχωριστές εισόδους αλλά επικοινωνούν και εσωτερικά. Η μεζονέτα 120τμ με το υπέροχο αίθριο είναι καινούργια σχεδόν, αφού έχει κατοικηθεί ελάχιστα. Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο απέναντι έχουμε τον χώρο του σαλονιού με την μεγάλη τζαμαρία, με θέα στη Λάρισα το τζάκι να στέκεται στη γωνία του χώρου ενώ δίπλα υπάρχει άνετος χώρος για έπιπλα και καθρέπτη. Αριστερά από την είσοδο υπάρχει ο χώρος της τραπεζαρίας με δυνατότητα μεγάλου τραπεζιού και μπαλκονόπορτα που οδηγεί στη μεγάλη μπροστινή βεράντα. Η κουζίνα που είναι σχεδόν αμεταχείριστη ,έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, είναι κατασκευασμένη από επώνυμη εταιρία και διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές ( φούρνο, εστία, πλυντήριο πιάτων) όπως κρυφούς φωτισμούς και παράθυρο για φυσικό φωτισμό. Η χαρά της νοικοκυράς που θέλει έναν χώρο βολικό και άνετο για την καθημερινότητα της. Συνεχίζοντας στο πάνω επίπεδο με την επενδεδυμένη με πανέμορφο ξύλο σκάλα και την αλουμινένια κουπαστή, συναντάμε έναν χώρο καθιστικού ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί ως τρίτο υπνοδωμάτιο, το αίθριο με οπτική πρόσβαση στο κάτω χώρο του τζακιού, ενώ έχει δύο πολύ μεγάλα υπνοδωμάτια με ντουλάπες μεγάλες και οι δύο καταλήγοντας σε βεράντα. Ενδιάμεσα των δωματίων υπάρχει το κυρίως μπάνιο με φυσικό αερισμό και μοντέρνα κατασκευή. Τα πατώματα του ακινήτου είναι καλυμμένα με γρανιτοπλακάκια 60 εκατοστών προσδίδοντας μία έξτρα πολυτέλεια , οι τοίχοι είναι σπατουλαριστοί ενώ στην οροφή υπάρχουν γυψοσανίδες με κρυφούς φωτισμούς. Μπαίνοντας στο κάτω επίπεδο συναντάμε έναν ενιαίο μεγάλο χώρο, περίπου 80τμ, με τζάκι και μεγάλο χώρο σαλονιού και καθιστικό, ενώ η κουζίνα είναι υπέροχη ,σε καφέ αποχρώσεις με πολύ άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Το μπάνιο είναι πολύ άνετο με γωνιακή μπανιέρα και χώρο για πλυντήριο. Η θέρμανση του σπιτιού γίνεται με αέριο και η κατανάλωση είναι πολύ μικρή. Το ακίνητο διαθέτει συναγερμό νέας γενιάς, τέντες ,κουφώματα σύγχρονα, λεβητάκι αερίου και όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι άριστης ποιότητας .

Ο Αγοραστής ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ μεσιτική αμοιβή Νέα αποκλειστικότητα, RE/MAX Επιλογή. Για περισσότερα ακίνητα μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας: www.zadeshome.com

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Δίκτυο φυσικού αερίου

Μπάνιο

Συναγερμός

Τζάκι

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.