Ξενοδοχείο - Πώληση - Ν. Ιονίου, Ν. Ιθάκη
  • Gallery (10)
  • Χάρτης

Ξενοδοχείο 360 τμ, Ν. Ιθάκη

Ν. Ιονίου, Ν. Ιθάκη

ID: 230951001-449

Συνολικά Δωμάτια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

360

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

0000

Όροφος

2

Το Iriana Village Inn αποτελείται από 6 διαμερίσματα με εξαιρετική διακόσμηση και την ικανότητα να φιλοξενούν 2 ενήλικες ή μια οικογένεια. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο , καθώς και καθιστικό/σαλόνι που μπορεί να φιλοξενήσει αλλά 2 άτομα, κουζίνα και 2 μπάνια. Τα δωμάτια επικοινωνούν μεταξύ τους με μια εσωτερική σκάλα.

Τα διαμερίσματα του Iriana Village Inn έχουν σαν θέα τον υπέροχο κόλπο του Σταυρού και τον πανέμορφο λιμάνι του Πόλη. Το χωριό του Σταυρού το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα, είναι ο κύριος σύνδεσμος με τα χωριά που βρίσκονται κοντά.

Ο Σταυρός είναι ένα μεγάλο χωριό με πληθυσμό 750 κατοίκους, το οποίο είναι χτισμένο στο βόρειο μέρος του νησιού, 16 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα. Στην κεντρική εκκλησία που υπάρχει στο χωριό πιστευέται ότι εκεί ήταν χτισμένο το παλάτι του βασιλιά Οδυσσέα, μια εικασία που ενισχύεται από το τα αρχαιολογικά ευρήματα, τα οποία ανακαλύφτηκαν τελευταία.

Στα Πηλικάτα, περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το χωριό, φαίνονται τα ερείπια ενός αρχαίου οικισμού. Τα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν βρεθεί στον οικισμό εκθέτονται σε μια μικρή συλλογή.

Βόρεια του χωριού, στο λόφο Πηλικάτα ο οποίος είναι επίσης γνωστός σαν λόφος του Ερμή, τοποθετείται από κάποιους μελετητές η ομηρική πόλη του Οδυσσέα. Οι ανασκαφές που έχουν γίνε εδώ, έχουν αποκαλύψει ίχνη οικισμού της Νεολιθικής και Κορινθιακής περιόδου. Κοντά στο Σταυρό επίσης στην σπηλιά του Λοΐζου έχουν βρεθεί κεραμικά, τρίποδες και τα ερείπια ενός αρχαίου ναού.

Στην περιοχή θα βρείτε πολλά μαγαζιά, εστιατόρια, ταβέρνες, supermarkets, ιατρεία, φαρμακείο και ό,τι άλλο χρειαστείτε κατα τη διάρκεια της διαμονής σας

Χαρακτηριστικά

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.