Μονοκατοικία - Πώληση - Σιθωνία, Νικήτη

Ζητούμενη τιμή: 386000 €

  • Gallery (25)
  • Χάρτης
  • Video
  • 360 Εικονική Περιήγηση

Μονοκατοικία 114 τμ, Νικήτη

386000 €

Ν. Χαλκιδικής, Σιθωνία, Νικήτη

ID: 231511035-30

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

114

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2019

Προς Πώληση αποκλειστικά από τη RE/MAX Metron!

Επιπλωμένη μονοκατοικία με κήπο στη Νικήτη Χαλκιδικής! Βρίσκεται σε οικόπεδο 601 τ.μ. είναι 114 τ.μ. και αποτελείται από ενιαία σαλονοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, αποθήκη και έναν ανεξάρτητο ξενώνα. Είναι 2 επιπέδων. Λόγω της επικλινής θέσης του ακινήτου το ένα επίπεδο από την επάνω πλευρά είναι ισόγειο και από την κάτω πλευρά 1ος όροφος και το άλλο επίπεδο από την επάνω πλευρά είναι υπόγειο και από την κάτω πλευρά ισόγειο. Το κάτω επίπεδο είναι 48,69 τ.μ. Εδώ συναντάμε τη μοντέρνα και μεγάλη κουζίνα, το σαλόνι, ένα μπάνιο και μια αποθήκη. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει και ξενώνας 17,28 τ.μ., ο οποίος είναι ανεξάρτητος από την κύρια κατοικία και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο, κουζίνα και μπάνιο. Το επάνω επίπεδο είναι 48,69 τ.μ. και αποτελείται από ένα μοντέρνο και φωτεινό χώρο, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως γραφείο, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεστιάριο. Η μονοκατοικία έχει χτιστεί 5 χρόνια πριν περίπου στο λόφο του παλιού χωριού της Νικήτης και συνδυάζει μοναδικά τη θέα στο βουνό και στη θάλασσα. Είναι εξοπλισμένη με σύστημα συναγερμού, κάμερες, διπλά τζάμια, σίτες, ηλιακό, κλιματιστικό. Στο πρώτο επίπεδο έχει λεβητοστάσιο καθώς για θέρμανση διαθέτει ατομικό καυστήρα πετρελαίου. Διαθέτει επίσης δύο θέσεις στάθμευσης, εγκατάσταση για πισίνα, κιόσκι και barbecue. Στο επίσης εξοπλισμένο με έπιπλα μπαλκόνι μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας και απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα, τόσο στη θάλασσα όσο και στο παλιό χωριό της Νικήτης.

Το παλιό χωριό της Νικήτης, η Παλιά Νικήτη, είναι ένα όμορφα διατηρημένο παραδοσιακό χωριό με πλακόστρωτους δρόμους, γραφικά μπαράκια και ταβερνάκια κι έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέος οικισμός. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ναός του Αγίου Νικήτα που είναι και πολιούχος του χωριού. Χτίστηκε το 1867 στην κορυφή του λόφου. Ακριβώς κάτω από την εκκλησία, υπάρχει το παλιό δημοτικό σχολείο, ένα κτίριο της ίδιας ηλικίας. Το σχολείο έχει πλέον ανακαινιστεί και στεγάζει το λαογραφικό μουσείο της Νικήτης. Ο πλάτανος στην πλατεία, οι πλακόστρωτοι δρόμοι, οι 1-2 όμορφοι ξενώνες, το ταβερνάκι και το καφέ μπαρ δένουν όλα μαζί αρμονικά με την όμορφη ατμόσφαιρα του τόπου. Εφόσον προτιμάτε περισσότερη κίνηση και επιλογές για φαγητό και ποτό, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το λιμάνι της Νικήτης που απέχει περίπου μισό χιλιόμετρο.

Απόσταση ακινήτου από: Αεροδρόμιο(m): 67520, Θάλασσα(m): 1300, Πόλη(m): 530, Χωριό(m): 530

Κωδικός Ακινήτου: 237301040-81001

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόδειξη του συγκεκριμένου αλλά και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου υπάρχει πιθανότητα μίας ελάχιστης χρέωσης.  Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.

RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, 63200 Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική Τ. +302373065555 email: info@remax-metron.gr

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέα: Βουνό

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Επιπλωμένο

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Πισίνα

Ηλιακοί Θερμοσυσσωρευτές

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.