Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 495τ.μ. - Νέες Παγάσες, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 135000 €

  • Gallery (40)
  • Χάρτης
  • Video

Οικόπεδο για κατοικία 495 τμ, Νέες Παγάσες

135000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Νέες Παγάσες

ID: 2309410015-1116

Τετραγωνικά Μέτρα

495

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Κωνσταντίνος Σιάνος, team leader της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και μέλος της RE/MAX Δομή.

Διατίθεται αποκλειστικά απο την ομάδα μας προς πώληση οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο 495 τ.μ. στην περιοχή των Νέων Παγασών στον Βόλο. Το οικόπεδο απέχει μόλις 188 μέτρα απο την Θάλασσα. Λόγο της θέσης του οικοπέδου μέσα στον οικισμό των Νέων Παγασών υπάρχουν έτοιμες υποδομές για να συνδεθεί οποιοδήποτε οίκισμα κτίστεί με νερό , ρεύμα και αέριο. Το οικόπεδο θεωρείται ιδανική επενδυτική επιλογή λόγω της αναπτυσόμενης περιοχής των Νέων Παγασών.

Οι Νέες Παγασές ειναι μια περιοχή που είναι ιδανική για όσους αναζητόυν μια ήσυχη περιοχή για την οικογένειά τους, απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα απο το κέντρο της πόλης του Βόλου και επικοινωνεί με τον Βόλο με αστικό κτέλ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας δείξουμε το ακίνητο και απο κοντά

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.