Πώληση Κατάστημα 150τ.μ. - Αγία Παρασκευή, Αχαρνές

Ζητούμενη τιμή: 150000 €

  • Gallery (11)
  • Χάρτης

Κατάστημα 150 τμ, Αγία Παρασκευή

150000 €

Αθήνα - Δυτικά Προάστια, Αχαρνές, Αγία Παρασκευή

ID: 231841018-58

Συνολικά Δωμάτια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Έτος Κατασκευής

1993

Όροφος

Ισόγειο

Προσφέρεται προς πώληση επαγγελματικός χώρος στην περιοχή Αχαρνές - Αγία Παρασκευή, μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση σε έναν δυναμικό τομέα.
Αυτός ο ισόγειος χώρος διαθέτει συνολική επιφάνεια 150 τ.μ. και αποτελείται από τρεις χώρους, ένα WC και έχει εσωτερικό ύψος 4.8 μέτρα, προσφέροντας έτσι ευρύχωρο και ευέλικτο περιβάλλον. Κατασκευασμένο το 1993 και με ενεργειακή κλάση Ε, αυτός ο χώρος προσφέρει θέα σε βουνό και διαθέτει εσωτερική σκάλα, που προσθέτει στη λειτουργικότητα του χώρου. Αν και χρήζει ανακαίνισης, η τιμή είναι συζητήσιμη, προσφέροντας στον αγοραστή τη δυνατότητα να προσαρμόσει τον χώρο σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για να αποκτήσετε έναν επαγγελματικό χώρο με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και προσαρμογής στις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.