Πώληση Ξενοδοχείο 6650τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

  • Gallery (14)
  • Χάρτης
  • ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ξενοδοχείο 6.650 τμ, Λειβαθώ

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771001-8

Τετραγωνικά Μέτρα

6650

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2015

ΠΩΛΕΙΤΑΙ : ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ξενοδοχειακή Μονάδα μεγάλης επιφάνειας, σε δημοφιλή παραθεριστική περιοχή της Κεφαλονιάς τη Λακήθρα και σε τιμή ευκαιρίας.

Πρόκειται για ημιτελές θέρετρο το οποίο απαρτίζεται από:

-6 τουριστικές ανεξάρτητες Kατοικίες ( 560 τ.μ. η καθεμία) με ιδιωτική πισίνα 32 τ.μ. που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 επισκέπτες η καθεμία. Η μία κατοικία από αυτές προορίζεται να καλύπτει λειτουργικές ανάγκες επισκεπτών με αναπηρία.

-Το κεντρικό κτήριο 175 τ.μ. , έχει προδιαγραφές χώρου υποδοχή με καθιστικό, bar, reception, γραφείο και τουαλέτες. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αρκετών οχημάτων και ημιυπαίθριοι χώροι γύρω.

-Το κτήριο πολλαπλών χρήσεων 350 τ.μ., αποτελείται από την κουζίνα, αίθουσα εστίασης , αποδυτήρια, αποθηκευτικούς και βοηθητικούς χώρους, πέργολες και ημιυπαίθριους χώρους γύρω.

-Όλα τα οικοδομήματα έχουν συνολική επιφάνεια στον χώρο 1.800 τ.μ.

-Την κεντρική πισίνα της μονάδας, η οποία είναι 100 τ.μ. και η παιδική πισίνα 40 τ.μ.

Η Λακήθρα είναι χωριό στο νότο της Κεφαλονιάς, χτισμένο αμφιθεατρικά και έχει απέραντη θέα τις ακτές της Κεφαλονιάς, το μικρό νησάκι Δίας αλλά και τις βόρειες ακτές της Ζακύνθου. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι παραλίες του νησιού. Πλεονέκτημα της περιοχής είναι η μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι (10 λεπτά οδικώς), σε συνδυασμό με την ηρεμία της φύσης και την απόλυτη ιδιωτικότητα των κατοικιών της ιδιοκτησίας.

Τιμή : Κατόπιν επικοινωνίας

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.