Βίλα - Ενοικίαση - Κυκλάδες, Ν. Μύκονος
  • Gallery (19)
  • Χάρτης

Βίλα 700 τμ, Ν. Μύκονος

Κυκλάδες, Ν. Μύκονος

ID: 230951001-95

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

700

Έτος Κατασκευής

2000

Μύκονος Βίλλα 700τμ σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, βρίσκεται στην κορυφή του λόφου πάνω από την παραλία Λιά, σύγχρονη, πολύ μεγάλη βίλλα, σε ήσυχο σημείο με φανταστική θέα στη θάλασσα και στη χώρα. Περιλαμβάνει μια κύρια κατοικία και έναν ξενώνα με ξεχωριστές εισόδους, και τα δύο είναι του ίδιου στυλ. Ευρύχωροι εξωτερικοί χώροι, καταπράσινος κήπος με λουλούδια και φοινίκες, ιδιωτική πισίνα. Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί με μινιμαλιστική διακόσμηση και σύγχρονο εξοπλισμό. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και επικοινωνεί με μια ευρύχωρη τρσπεζαρία - καθιστικό, επίσης συνδέεται με την μπροστινή βεράντα της βίλλας. Η κύρια κατοικία έχει 2 υπνοδωματια στον ισόγειο χώρο το καθένα με την δική του βεράντα και 3 υπνοδωμάτια στον 1ο όροφο με μεγάλες βεράντες και θέα θάλασσα. Ο ξενώνας διαθέτει ένα ανώτερο επίπεδο με ένα υπνοδωμάτιο, αίθριο και θέα θάλασσα ενώ στο χαμηλότερο επίπεδο έχει 2 χώρους. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία, πρόσβαση στον κήπο και στην πισίνα.

Αριθμός επισκεπτών: 16 Κύρια κατοικία: 10 άτομα 5 υπνοδωμάτια με δύο μονά κρεβάτια και A / C, μπάνιο, τηλεόραση πλάσμα. Ξενώνας: 6 άτομα 3 υπνοδωμάτια με δύο μονά κρεβάτια και A / C, μπάνιο. Όλα τα μονά κρεβάτια μπορούν να ενωθούν με διπλά κρεβάτια.

Πισίνα: ιδιωτική πισίνα Παροχές: τηλεόραση πλάσμα, SAT, DVD, CD (μεγάλα σαλόνια), υπαίθρια τραπεζαρία. Κλιματισμός: Όλα τα δωμάτια Κουζίνα: σύγχρονες συσκευές, πλήρως εξοπλισμένη. Προσωπικό: Κατοικεί μόνιμα ένα ζευγάρι από τη Μολδαβία. Επιπλέον καθαριότητα και μαγείρεμα μπορεί να παρέχεται με επιπλέον κόστος. Επιπλέον Υπηρεσίες: Υπηρεσίες θυρωρού Ελάχιστη Διαμονή: 2 εβδομάδες στην υψηλή και στην περίοδο αιχμής (εκτός αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά), 1 εβδομάδα τις άλλες φορές

Χαρακτηριστικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέα: Θάλασσα

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Μπάνιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.