Πώληση Eπαγγελματικό Kτήριο 400τ.μ. - Σούνιο, Υπόλοιπο Αττικής

Ζητούμενη τιμή: 800000 €

  • Gallery (5)
  • Χάρτης

Eπαγγελματικό Kτήριο 400 τμ, Σούνιο

800000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Σούνιο

ID: 231841006-29

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

400

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1981

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΚΤΙΡΙΟ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 65 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΟΡΟΦΟΥΣ, ΠΥΛΩΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΗΠΟ. ΑΠΕΧΕΙ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ (ΣΟΥΝΙΟ), 4. 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, 25 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (ΣΠΑΤΑ) ΚΑΙ 45 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΩΔΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ(ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ) .

Ο ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ. Η ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΘΕΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 1 Υ/Δ, ΜΠΑΝΙΟ, ΕΝΙΑΙΑ ΣΑΛΟΝΟΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΠΑΣΟ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 8 ΜΕΤΡΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΔΟΣ 2 ΜΕΤΡΑ. ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ(ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ).

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. έχει απόδοση 10%, και βρίσκεται σε κορυφαίο σημείο του Σουνίου

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Γ

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.