Μεζονέτα - Πώληση - Μακεδονία, Ν. Καβάλας

Ζητούμενη τιμή: 230000 €

  • Gallery (25)
  • Χάρτης

Μεζονέτα 76 τμ, Ν. Καβάλας

230000 €

Μακεδονία, Ν. Καβάλας

ID: 231191001-1151

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

76

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

2

Κτήμα Καλλιρρόη

Στην όμορφη παράλια Καριανης Καβάλας, πολύ κοντά στο τουριστικό θέρετρο της παραλίας Οφρυνίου και σε μια ακτογραμμή συνολικά 15 χλμ, βρίσκονται 4 πολυτελείς μεζονέτες με οικόπεδο 1350τμ η καθεμία. Κύριο μέλημα μας στην σχεδίαση της κάθε κατοικίας, είναι να προσφέρει στιγμές απολυτής ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στον ιδιοκτήτη της.

Διατίθενται σε 2 τύπους:

• ΜΕΖΟΝΕΤΑ 76 τ.μ.

(ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ, 2ΥΔ, 2ΜΠΑΝΙΑ)

ΤΙΜΗ: 200.000€

Oι μεζονέτες περιλαμβάνουν ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Οι βεράντες των κατοικιών προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Επίσης οι κατοικίες διαθέτουν μια όμορφα διαμορφωμένη αυλή με μπάρμπεκιου και χώρο στάθμευσης.

• ΜΕΖΟΝΕΤΑ 76 τ.μ.

(ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ, 2ΥΔ, 2ΜΠΑΝΙΑ, ΠΙΣΙΝΑ)

ΤΙΜΗ: 230.000€

Oι μεζονέτες περιλαμβάνουν ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Οι βεράντες των κατοικιών προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Επίσης οι κατοικίες διαθέτουν όμορφα διαμορφωμένη αυλή με δική της πισίνα, μπάρμπεκιου και χώρο στάθμευσης. Τα τετραγωνικά μέτρα που αναγράφονται είναι τα καθαρά μέτρα του ακινήτου.

Υπηρεσίες «After sales»

Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Περιλαμβάνει:

  • Τακτική επιθεώρηση της ιδιοκτησίας σας

  • Υπηρεσίες καθαρισμού

  • Πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης κτλ)

  • Ετήσια φορολογική υποστήριξη.

Η παραλία Κάριανης τουριστικό θέρετρο με 15 χιλιόμετρα ακτογραμμής και βραβευμένη παραλία, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο αλλά παρουσιάζει και σημαντική κίνηση όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Πισίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.