Διαμέρισμα - Πώληση - Ν. Κέρκυρα, Δροσάτο

Ζητούμενη τιμή: 55000 €

  • Gallery (37)
  • Χάρτης
  • Video

Διαμέρισμα 150 τμ, Δροσάτο

55000 €

Ν. Ιονίου, Ν. Κέρκυρα, Δροσάτο

ID: 231491004-85

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

1

Αποκλειστικά από τη RE/MAX Reale και με 0% προμήθεια για τον αγοραστή:

"ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣ"

Πωλείται κτίριο συνολικού εμβαδού 150 τ.μ. το οποίο αποτελείται από 2 κατοικίες, 75 τ.μ. η καθεμία, στον οικισμό του Δροσάτου στη βόρεια Κέρκυρα.

Το διαμέρισμα του 1ου ορόφου έχει εμβαδόν 75 τ.μ. και είναι άμεσα κατοικήσιμο. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας, κουζίνα (με μπαλκόνι), μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια ενώ έχει και μπαλκόνι με υπέροχη θέα προς τα καταπράσινα βουνά.

Το ισόγειο διαμέρισμα έχει εμβαδόν 75 τ.μ. όμως χρήζει ανακαίνισης. Αποτελείται από σαλονοκουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης έναν μικρό κήπο στην πίσω πλευρά της οικίας αλλά και πλακόστρωτη αυλή στην μπροστινή πλευρά.

Το χωριό Δροσάτο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων από τις παραλίες του Αγίου Γεωργίου Πάγων και Αφιώνα, ενώ η απόσταση από άλλες τουριστικά ανεπτυγμένες περιοχές όπως η Ρόδα, το Σιδάρι και η Αχαράβη είναι σχετικά κοντινή.

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Θέα: Βουνό

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Κλιματισμός

Εξοχική Κατοικία

Δίκτυο Υδρευσης

Κήπος

Αποθήκη

Διαμπερές

Δίκτυο Τηλεφώνου

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.