Μεζονέτα - Πώληση - Ν. Κέρκυρα, Άγιοι Δούλοι

Ζητούμενη τιμή: 50000 €

  • Gallery (25)
  • Χάρτης

Μεζονέτα 65 τμ, Άγιοι Δούλοι

50000 €

Ν. Ιονίου, Ν. Κέρκυρα, Άγιοι Δούλοι

ID: 231491004-74

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

65

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1985

Αποκλειστικά από τη RE/MAX Reale και με 0% προμήθεια για τον αγοραστή:

Διατίθεται προς πώληση κατοικία δύο επιπέδων 65 τ.μ. στον παραδοσιακό οικισμό των Αγίων Δούλων στη Βόρεια Κέρκυρα. Η κατοικία βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, είναι σε καλή κατάσταση, διαμπερές και φωτεινή και αποτελείται από μια ενιαία σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο στο ισόγειο και δύο υπνοδωμάτια στον όροφο.

Στον προαύλιο χώρο υπάρχει μια θέση πάρκινγκ, ενώ στην πίσω πλευρά βρίσκεται η πανέμορφη και γραφική πλατεία του χωριού, η οποία σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά καφενεία και την αρμονία της φύσης προκαλούν μια ευχάριστη αίσθηση.

Η οικία βρίσκεται κοντά σε αρκετές παραλίες (Σιδάρι - Ρόδα - Αχαράβη κ.α) και βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ. περίπου από το κέντρο της πόλης.

Η θέση του ακινήτου το καθιστά μια πολύ καλή επιλογή για μόνιμη αλλά και για εξοχική κατοικία. Είναι άμεσα κατοικήσιμο και λειτουργικό καθώς διαθέτει παροχές νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.

Χαρακτηριστικά

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Θέσεις Parking: Μία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Εξοχική Κατοικία

Μπάνιο

Διαμπερές

Δίκτυο Τηλεφώνου

Γωνιακό

Προσανατολισμός: Νότιο

Θέα: Πάρκο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.