Διαμέρισμα - Πώληση - Δ. Νέας Αγχιάλου, Κριθαριά

Ζητούμενη τιμή: 85000 €

  • Gallery (20)
  • Χάρτης

Διαμέρισμα 84 τμ, Κριθαριά

85000 €

Ν. Μαγνησίας, Δ. Νέας Αγχιάλου, Κριθαριά

ID: 230941083-34

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

84

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2004

Σύμβουλος επένδυσης ακινήτων : Σταματίου Γιάννης.

Διατίθεται προς πώληση, κατά αποκλειστικότητα, στον οικισμό της Κριθαριάς, παραθαλάσσια, νεόδμητη πολυτελής μεζονέτα. Πρόκειται για κατοικία ιδιωτικής κατασκευής, δύο επιπέδων, υψηλού κατασκευαστικού επιπέδου, Νότιου προσανατολισμού, σε οικόπεδο αποκλειστικής χρήσης 218 τ.μ. Η οικία είναι συνολικής επιφάνειας χώρων 84 τ.μ. τα οποία αναλύονται ως εξής : ισόγειο στο οποίο βρίσκεται η σαλοκουζίνα με το τζάκι και ένα WC, ο 1ος όροφος με τα 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο και το ημιυπόγειο στο οποίο βρίσκεται αποθηκευτικός χώρος με τον καυστήρα πετρελαίου. Η ιδιόκτητη αυλή περιλαμβάνει ένα barbeque και μία θέση parking. Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται από άσφαλτο.

Η θέση του ακινήτου παρέχει στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τους παράκτιους οικισμούς και τις παραλίες τόσο του Παγασητικού κόλπου όσο και του Αιγαίου πελάγους.

Η στρατηγική θέση του ακινήτου με την εξαιρετική θέα, η εύκολη πρόσβαση, η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής του ακινήτου και η μικρή απόσταση από την παραλία αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της κατοικίας και κίνητρο για μια πετυχημένη αγορά.

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Μία

WC

Τζάκι

Κλιματισμός

Κήπος

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.