Πώληση Μονοκατοικία 118τ.μ. - Ευξεινούπολη, Αλμυρός

Ζητούμενη τιμή: 69000 €

  • Gallery (12)
  • Χάρτης
  • Video

Μονοκατοικία 118 τμ, Ευξεινούπολη

69000 €

Ν. Μαγνησίας, Αλμυρός, Ευξεινούπολη

ID: 230941081-20

Τετραγωνικά Μέτρα

118

Έτος Κατασκευής

1950

Τζιαφέτας Νικόλαος / Θεοδωρίδης ΝΙκόλαος - Σύμβουλοι Επένδυσης Ακινήτων - Αλμυρός - Ευξεινούπολη: Διατίθεται προς πώληση μονοκατοικία με συνολικό εμβαδό κτίσματος 118,1 τ.μ. εντός οικοπέδου 720 τ.μ. Το ακίνητο είναι κατασκευής προ του 55 και χρήζει ολικής ανακαίνισης ή κατεδάφισης. Βρίσκεται σε κεντρική πεζοδρομημένη οδό τηνΕθνικής Αντιστάσεως` και πολύ κοντά στην τοπική αγορά. Πλησίον βρίσκονται διάφορα εμπορικά καταστήματα και η εκκλησία του Α. Γεωργίου. Η απόσταση από τον Αλμυρό είναι 1500 μέτρα ενώ η παραλία του οικισμού είναι στα εννέα χιλιόμετρα. Πρόκειται για την ιδανική λύση κατοικίας (κατόπιν ολικής ανακαίνισης) με όλη την αυλή πίσω από το σπίτι αλλά και για οικόπεδο καθώς είναι πλήρως τετραγωνισμένο και σεπ ολύ καλή θέση εντός οικισμού.

Χαρακτηριστικά ακινήτου: Θέρμανση Χωρίς, Θέα στο βουνό, Βορειοανατολικός προσανατολισμός, Ξύλινα κουφώματα, Μαρμάρινα δάπεδα. Επιπλέον χαρακτηριστικά : Αποθήκη, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Πέτρινο, Διαμπερές, Προσόψεως, Εσωτερικό, Φωτεινό, Γωνιακό, Κήπος, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, Αποθήκη, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα. Κοντά σε Κεντρική Αγορά, Οικισμός Αλμυρός, Παραλία Αλμυρού, Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, Κρεοπωλείο, Μανάβικο, Σχολείο. Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 8100, Θάλασσα(m): 9000, Πόλη(m): 35600, Χωριό(m): 1500

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.