Πώληση Βίλα 147τ.μ. - Κέντρο, Αισωνία

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

  • Gallery (11)
  • Χάρτης
  • Video

Βίλα 147 τμ, Κέντρο

390000 €

Ν. Μαγνησίας, Αισωνία, Κέντρο

ID: 230941018-4

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

147

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2011

Όροφος

2ος

Μοναδικό πέτρινο, οροφοδιαμέρισμα 147 τ.μ. 2ου ορόφου ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κατασκευαστικά και αισθητικά, υψηλής ποιότητας κατασκευής, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Βόλο στο προϊστορικό οικισμό του Διμηνίου οικισμό πρώην Δήμου Αισωνίας. Το ακίνητο βρίσκεται ίσως στο υψηλότερο σημείο του οικισμού με αμφιθεατρική θέα σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο του Πηλίου, στο Βόλο, καθώς επίσης στο λιμάνι του Βόλου και τον Παγασητικό κόλπο και είναι ανατολικού προσανατολισμού. Το κτίριο στο οποίο ανήκει το διαμέρισμα διατάσσεται σε τέσσερα επίπεδα μαζί με το ημιυπόγειο εμβαδού 147 m² έκαστο, βρίσκεται σε οικόπεδο 2850 m² το οποίο είναι περιφραγμένο με πέτρινο αυλόγυρο και έχει διαμορφωθεί σε τρία επίπεδα με πέτρινα τοιχία και είναι δεντροφυτεμένο με διαφορά δέντρα τύπου Λέιλαντ κ.α. δημιουργώντας μια ιδιαίτερη και ειδυλλιακή εικόνα. Για το διαμέρισμα έχει προβλεφθεί μέρος του συνολικού οικοπέδου περίπου 800τ.μ. ως αυλή - κήπος καθώς επίσης και μεγάλη αποθήκη στο ημιυπόγειο της οικοδομής. Η τοιχοποιΐα του ακινήτου είναι τύπου σάντουιτς και αποτελείται από έξω προς τα μέσα από τοιχίο πέτρας πάχους 30cm, τοιχίο μπετόν πάχους 20cm, μόνωση από πετροβάμβακα 5-6 cm και εσωτερικό τοιχίο από τούβλα 10cm...!! Από τα προαναφερθέντα δομικά στοιχεία τα οποία είναι ίδια και στα τέσσερα επίπεδα του κτιρίου, προκύπτει τόσο η στιβαρή κατασκευή του κτιρίου όσο και η θερμομόνωση - υδρομόνωση καθιστώντας σχεδόν περιττή την χρήση κλιματιστικού τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ και το χειμώνα η θέρμανση γίνεται με ελάχιστα καύσιμα.. Το ημιυπόγειο τμήμα του κτιρίου για λόγους σωστού αερισμού και μόνωσης από υγρά στοιχεία περιβάλλεται περιμετρικά από διάδρομο πλάτους 1,5 m και ο διάδρομος με τη σειρά του περιτοιχίζεται από πέτρινο τοιχίο πλάτους 50cm.. το μικροκλίμα της περιοχής είναι ξηρό χωρίς υγρασία, αλλά και η αύρα του τόπου που βρίσκεται το εν λόγω ακίνητο αποτελώντας την συνέχεια προϊστορικού οικισμού ανθρώπινη παρουσία 4800 ετών προ Χριστού το καθιστούν μοναδικό. (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B9) Μην παραλείψετε να δείτε το video μέσω drone αλλά και την πανοραμική φωτογραφία 360 μοιρών..
Σε όλα τα ανωτέρω να προστεθεί ότι ο οικισμός Διμηνίου έχει πληθυσμό περίπου 3000 κατοίκων ( με στοιχεία απογραφής 2011) απέχει από το λιμάνι του Βόλου μόλις 4 km, από το αεροδρόμιο της νέας Αγχιάλου 20km και μόλις 10 km από την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΜΕΝΟ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ GOLDEN VISA

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

WC

Διαμπερές

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.