Άλλα επαγγελματικά - Ενοικίαση - Αθήνα (Κέντρο), Αγ. Ελευθέριος

Ζητούμενη τιμή: 1 €

  • Gallery (17)
  • Χάρτης

Άλλα επαγγελματικά 605 τμ, Αγ. Ελευθέριος

1 €

Αττική, Αθήνα (Κέντρο), Αγ. Ελευθέριος

ID: 230021165-28417

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

605

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

4

Ενοικιάζονται πολυτελή γραφεία , 4ου ορόφου , σε νεόδμητο κτήριο , έτος κατασκευής 2006, στην Λιοσίων , Τρεις Γέφυρες , με μεγάλη προβολή απο την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας Πρόκειται για δυο αυτοτελής χώροι σε έναν όροφο , ο ένας 290τμ και ο άλλος 315τμ , οι οποίοι μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του ενοικιαστή. Και οι δυο χώροι ειναι πολύ φωτεινοί , άνετοι και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη του εκάστοτε ενοικιαστή.

Υπάρχει ασανσέρ ατόμων και εμπορευμάτων, κλιματιστικά θέρμανσης ψύξης και εξαερισμού, διπλά θερμομονωτικά τζάμια, θυροτηλέφωνο, πυρασφάλεια, που είναι τα βασικά στοιχεία για την ενοικίαση των χώρων και τα υπόλοιπα (τουαλέτες , κουζινάκι ) διαμορφώνονται ανάλογα.

Αξίζει για κάποιον που θέλει πραγματικά έναν χώρο πολυτελείας ως χώρο εργασίας του να απευθυνθεί στο γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.