Άλλα επαγγελματικά - Ενοικίαση - Αθήνα (Κέντρο), Αγ. Ελευθέριος

Ζητούμενη τιμή: 1 €

  • Gallery (10)
  • Χάρτης

Άλλα επαγγελματικά 444 τμ, Αγ. Ελευθέριος

1 €

Αττική, Αθήνα (Κέντρο), Αγ. Ελευθέριος

ID: 230021144-22746

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

444

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

2

Ενοικιάζονται πολυτελή γραφεία , 2ου ορόφου , σε νεόδμητο κτήριο , έτος κατασκευής 2006, στην Λιοσίων , Τρεις Γέφυρες , με μεγάλη προβολή απο την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας Πρόκειται για εναν αυτοτελή χώρο σε έναν όροφο 444τμ , ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του ενοικιαστή. Μεγάλο πλεονέκτημα του ειναι ότι είναι πολύ φωτεινός , άνετος και μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη του εκάστοτε ενοικιαστή.

Υπάρχει ασανσέρ ατόμων και εμπορευμάτων, κλιματιστικά θέρμανσης ψύξης και εξαερισμού, διπλά θερμομονωτικά τζάμια, θυροτηλέφωνο, πυρασφάλεια, που είναι τα βασικά στοιχεία για την ενοικίαση του χώρου και τα υπόλοιπα (τουαλέτες , κουζίνα ) διαμορφώνονται ανάλογα.

Αξίζει για κάποιον που θέλει πραγματικά έναν χώρο πολυτελείας ως χώρο εργασίας του να απευθυνθεί στο γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.