Ξενοδοχείο - Πώληση - Ν. Φλώρινας, Φλώρινα

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

  • Gallery (23)
  • Χάρτης
  • Video
  • Κάτοψη

Ξενοδοχείο 350 τμ, Φλώρινα

250000 €

Μακεδονία, Ν. Φλώρινας, Φλώρινα

ID: 231421001-46

Συνολικά Δωμάτια

8

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

350

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2000

Συγκρότημα 8 τουριστικών επιπλωμένων καταλυμάτων στο Πισοδέρι Φλώρινας δίπλα στο χιονοδρομικό του Πισοδερίου και της Βίγλας. Είναι σε άριστη κατάσταση. Επενδυτική ευκαιρία!!! Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ!!! Μετά από μια κουραστική μέρα στο βουνό η στις λίμνες ,σας περιμένει ένας όμορφος και άνετος χώρος να ξεκουραστείτε να κοιμηθείτε και να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις.

Τα επιπλωμένα διαμερίσματα ΜΟΥΣΕΣ, με την υπέροχη πανοραμική θέα, βρίσκονται στο Πισοδέρι Φλώρινας, πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας.

Οκτώ δίχωρα άνετα και ανεξάρτητα διαμερίσματα με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, φουρνάκι, ψυγείο ζεστό νερό όλο το 24ωρο, κεντρική αυτόνομη θέρμανση, τραπεζαρία σαλόνι με TV και αναπαυτική κρεβατοκάμαρα σας περιμένουν όλο το χρόνο.

Στα διαμερίσματα μπορούν να κοιμηθούν έως 4 άτομα αφού περιλαμβάνουν 1 διπλό κρεββάτι στο υπνοδωμάτιο και 1 καναπέ-κρεββάτι στο σαλόνι για 2 άτομα. Το Πισοδέρι βρίσκεται σε απόσταση 22 χλμ. από τη Φλώρινα, στο δρόμο Φλώρινας-Πρεσπών, είναι χτισμένο σε υψ. 1.450 μ. σε πλαγιά του όρους Βαρνούντα . Υπάγεται στον Δήμο Πρεσπών και κατοικείται από ελάχιστα άτομα το χειμώνα και 50 το καλοκαίρι, τα οποία ασχολούνται κυρίως με τη υλοτομία.

Είναι το κοντινότερο χωριό στο Χιονοδρομικό κέντρο της ΒΙΓΛΑΣ που το επισκέπτονται παρά πολλοί λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Χαρακτηριστικά

Θέα: Βουνό

Θέρμανση: Κεντρική

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Δίκτυο Τηλεφώνου

Επιπλωμένο

Προσανατολισμός: Νότιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.