Αγροτεμάχιο - Πώληση - Ν. Ρεθύμνης, Σελλιά

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

  • Gallery (9)
  • Χάρτης

Αγροτεμάχιο 5.875 τμ, Σελλιά

250000 €

Κρήτη, Ν. Ρεθύμνης, Σελλιά

ID: 231521001-40

Τετραγωνικά Μέτρα

5875

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

2019

Πωλείται αγροτεμάχιο / οικόπεδο έκτασης 5.875 τ.μ. εκτός οικισμού στα Σελλιά, Δήμος Αγ. Βασιλείου νότια του Ρέθυμνου σε ήσυχη περιοχή. Το αγροτεμάχιο έχει απόσταση 2000 χιλ από την παραλία με υπέροχη ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα και το βουνό. Εφάπτεται σε δρόμο, με δυνατότητα δόμησης περίπου 400 τ.μ.

Τα Σελλιά είναι ένα μικρό χωριό στο Νομό Ρεθύμνου, χτισμένο ανάμεσα σε δύο φυσικούς ορεινούς βράχους, ύψους 829 μ. με ανεμπόδιστη θέα στο Λιβυκό Πέλαγος. Βρίσκεται 32 χιλιόμετρα νότια από την πόλη του Ρεθύμνου και περίπου 91 χιλιόμετρα από τα αεροδρόμια της Κρήτης. Οι πανέμορφες παραλίες του Πλακιά και της Σούδας βρίσκονται σε μικρή απόσταση. Η είσοδος για τα Σελλιά είναι το φαράγγι του Κοτσιφού με μαγευτικό τοπίο. Στο χωριό μπορείτε να βρείτε ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, μικρά καταστήματα, βρεφονηπιακό σταθμό, κομμωτήριο και περίπου 15 εκκλησίες. Οι κάτοικοι με τη φιλοξενία τους και τη γοητεία του μικρού χωριού που βλέπει πίσω στα 800 χρόνια της ιστορίας, αιχμαλωτίζει όλους.

Χαρακτηριστικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.