Άλλα επαγγελματικά - Πώληση - Δ. Σκιάθος, Τρούλος

Ζητούμενη τιμή: 127000 €

  • Gallery (13)
  • Χάρτης

Άλλα επαγγελματικά 200 τμ, Τρούλος

127000 €

Ν. Μαγνησίας, Δ. Σκιάθος, Τρούλος

ID: 231501002-764933

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

200

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

0000

Σποράδες-Σκιάθος - Τρούλλος: Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα Εστιατόριο –Καφέ-Μπαρ συνολικού εμβαδού 200 τ.μ στην περιοχή Tρούλος Σκιάθου .Το εστιατόριο – καφέ-μπαρ αποτελείται από την κουζίνα , από τον χώρο πλύσης σκευών , 2 WC , από το μπαρ-καφέ , αποθηκευτικούς χώρους και χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων . Η εν λόγω επιχείρηση έχει καινούργιο υγειονομικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας καθώς οι προδιαγραφές της κουζίνας του εστιατορίου είναι με όλες τις απαιτήσεις που έχουν τα μεγάλα επαγγελματικά μαγειρεία. Τα τραπεζοκαθίσματα είναι καινούργια και υπάρχει και επίπλωση κήπου για να απολαμβάνουνε οι πελάτες το ποτό τους. Ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου μπορεί να εξυπηρετήσει 100 άτομα και υπάρχει εξωτερικός υπαίθριος χώρος όπου μπορεί να εξυπηρετήσει άλλα 150 άτομα. Ο υπαίθριος χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και περιποιημένος ώστε οι πελάτες της επιχείρησης να νιώθουν άνετα και αναπαυτικά και είναι κατάλληλος για δεξιώσεις γάμων. Η επιχείρηση έχει βραβεία διάκρισης για 5 συνεχόμενα έτη και πελατολόγιο πολλών ετών . Η τοποθεσία του είναι στην τουριστική περιοχή Τρούλος Σκιάθου όπου κατά την θερινή περίοδο είναι γεμάτη τουρίστες. Βρίσκεται πάνω στην επαρχιακή οδό Σκιάθου-Κουκουναριών πράγμα που μπορεί οποιοσδήποτε πελάτης να έχει εύκολη πρόσβαση. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει με ΙΧ , αστική συγκοινωνία και με τα πόδια.

Κατάσταση: Καταπληκτική, Όροφος: Ισογείου, Χαρακτηριστικά: Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Βαμμένο, Απόσταση απο: Αεροδρόμιο(m): 10400, Θάλασσα(m): 700, Πόλη(m): 7200.

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.