Μονοκατοικία - Πώληση - Βόρεια Προάστια, Αγ. Στέφανος

Ζητούμενη τιμή: 75000 €

  • Gallery (14)
  • Χάρτης

Μονοκατοικία 67 τμ, Αγ. Στέφανος

75000 €

Αττική, Βόρεια Προάστια, Αγ. Στέφανος

ID: 230021144-750604

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

67

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

1971

Ευκαιρία να αποκτήσετε ανεξαρτησία με μια μικρή μονοκατοικία! Βρίσκεται σε περιφραγμένο οικόπεδο και έχει νόμιμη Άδεια Οικοδομής.

Διαθέτει πηγάδι με καλό νερό, οπότε έχετε χαμηλό κόστος για πισίνα για να μην τρέχετε σε παραλίες καλοκαιριάτικα (ούτε βενζίνες ούτε διόδια θα πληρώνετε). Οι μικρές πισίνες δεν έχουν τεκμήριο. Θα έχετε χαμηλό κόστος στο πότισμα, στα πλυσίματα κλπ. Με το άριστο χώμα για μπαξέ θα βγάζετε τα δικά σας λαχανικά και θα χαίρεστε την οικογενειακή παραγωγή σας.

Το κτίσμα είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί για όποιον το επιθυμεί να το ανακαινίσει κλπ. Είναι προς το 2ο Δημοτικό σχολείο που στεγάζεται σε ένα καινούργιο πολύ όμορφο κτίριο και επίσης κοντά στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου.

Η γειτονιά έχει ωραία σπίτια και εξυπηρετείται από την Γραμμή 1 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, υπάρχει στάση στα 50 μέτρα. Πρόκειται για ένα ακίνητο που αξίζει να το δείτε από κοντά και να το δείτε με επενδυτική προοπτική.

Θέα: Ανοιχτή θέα πράσινο.

Χαρακτηριστικά: Περιφραγμένο και επίπεδο, Τιμή: 75.000€

Μονοκατοικία 67 τ.μ. σε οικόπεδο 614 τμ. Διαθέτει σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, 1 Κουζίνα, 1 Μπάνιο, αποθήκη και πολύ μεγάλη βεράντα.

Έτος κατασκευής: 1971, Χαρακτηριστικά: Προσόψεως, Φωτεινό, Δέντρα, Κήπος. Κωδικός: 28463

REMAX PROPERTIES INVESTMENT , Τηλ: 2106896940

Χαρακτηριστικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κήπος

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.