Οικιστικό - Πώληση - Ν. Ρεθύμνης, Μαριού

Ζητούμενη τιμή: 890000 €

  • Gallery (27)
  • Χάρτης
  • Video

Συγκρότημα κατοικιών 419 τμ, Μαριού

890000 €

Κρήτη, Ν. Ρεθύμνης, Μαριού

ID: 231521001-16

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

419

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2011

Προς πώληση ειδυλλιακό οικόπεδο έκτασης 2.686,88 τ.μ. εντός οικισμού Μαριού Δήμου Αγίου Βασιλείου νότια της πόλης του Ρεθύμνου. Σε μία ήσυχη τοποθεσία με νότιο προσανατολισμό που επιτρέπει την πανοραμική αδιάκοπη θέα στο Λιβυκό πέλαγος.

Εντός του οικοπέδου υπάρχει μια διώροφη κατοικία 166.70 τμ η οποία αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, ξενώνα, δυο wc, αποθήκη, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, μπαλκόνι με ανοξείδωτα κάγκελα, κλιματιστικά, ενεργειακά κουφώματα, ημι επιπλωμένο και με μία θέση στάθμευσης. Δίπλα στην κατοικία υπάρχουν τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα σε δυο επίπεδα 37 τμ. το καθένα. Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο τα κουφώματα είναι ενεργειακά, τα κάγκελα στα μπαλκόνια είναι ανοξείδωτα, έχουν ηλιακούς θερμοσίφωνες, κλιματιστικά και τέσσερις θέσεις στάθμευσης.

Η κατασκευή των κτιρίων έγινε το 2011 με υλικά υψηλής ποιότητας, είναι πλήρως νόμιμα πολεοδομικά και έχουν άδεια του ΕΟΤ.

Υπάρχει μεγάλος επιμελημένος εξωτερικός χώρος ο οποίος διαμορφώνεται με γκαζόν ποικίλα φυτά, δέντρα, πετρότοιχους και μια πισίνα.

Η πισίνα λειτουργεί χωρίς χλώριο, με σύστημα ηλεκτρόλυση για την αποβολή βακτηρίων. όπου χρησιμοποιούνται ειδικά άλατα (Desjoyaux) Τιμή συζητήσιμη.

Χαρακτηριστικά

Θέα: Θάλασσα

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Μπάνιο

Δίκτυο Τηλεφώνου

Πισίνα

Επιπλωμένο

Τζάκι

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

WC

Ηλιακοί Θερμοσυσσωρευτές

Κήπος

Αποθήκη

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.