Μεζονέτα - Πώληση - Ν. Καβάλας, Θάσος

Ζητούμενη τιμή: 359000 €

  • Gallery (22)
  • Χάρτης

Μεζονέτα 180 τμ, Θάσος

359000 €

Μακεδονία, Ν. Καβάλας, Θάσος

ID: 231331007-78

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2015

Πολυτελές διώροφοεπιπλωμένο σπίτι 180μ² με πισίνα και πρόσβαση σε μια ιδιωτική παραλία στο παραθεριστικό παραθαλάσσιο χωριό Σκάλα Μάριων στη Θάσο. Το σπίτι έχει κατασκευαστεί με το πιο σύγχρονο αρχιτεκτονικό και σχεδιαστικό μινιμαλιστικό στιλ τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά , ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά της τελευταίας τεχνολογίας κατασκευών και υψηλής ποιότητας.
Βρίσκεται σε μια μοναδική γραφική τοποθεσία μακριά από το θόρυβο. Απέχει 1χλμ. Από την καρδιά των Σκάλα Μαριών αλλά χωρίζεται σε μια ήσυχη και γαλήνια γωνιά που προσφέρει θέα στη θάλασσα σε έναν έρημο κόλπο με μια παραλία που απέχει 250μ. Αποτελείται από έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο με καθιστικό και κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο με κυρίαρχο το πέτρινο στοιχείο και ελαιώνες υπάρχει μια μεγάλη πισίνα. Υπάρχει θέση στάθμευσης. Αποτελεί μια μοναδική επιλογή για τις αξέχαστες στιγμές των καλοκαιρινών σας διακοπών αλλά και για τουριστική εκμετάλλευση.

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

WC

Πισίνα

Ηλιακοί Θερμοσυσσωρευτές

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.