Πέμπτη 23/02/2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλαδικό Sales Rally της RE/MAX για το 2012, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Volos Palace στην όμορφη πόλη του Βόλου.

1ο Πανελλαδικό SalesRally

Bόλος,  Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 (Volos Palace Hotel)  

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 1ο Πανελλαδικό Sales Rally της RE/MAX για το 2012, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Volos Palace στην όμορφη πόλη του Βόλου.

 Ο Πρόεδρος της εταιρείας κος Χρήστος Σαμολαδάς  προλόγισε την εκδήλωση. Ξεκίνησε με τον απολογισμό του 2011 και τις διακρίσεις που πετύχαμε ως δίκτυο στις πανευρωπαϊκές κατατάξεις. Στη συνέχεια μέσα από ένα σύντομο video έγινε μία αναδρομή στα 10 χρόνια ζωής της εταιρείας μας, μιας και φέτος κλείσαμε τα 10 χρόνια λειτουργίας της RE/MAX Ελλάς. Δημιουργήθηκε με αυτό τον τρόπο ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό κλίμα και οι αναμνήσεις αλλά και όσα μοιραστήκαμε μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ήρθαν να φρεσκάρουν τις μνήμες όλων και ιδιαίτερα των συνεργατών που ξεκίνησαν με τα πρώτα βήματα της εταιρείας στην Ελλάδα.

Εν συνεχεία  ο κος Σαμολαδάς κάνοντας αναφορά στην κατάσταση της κτηματομεσιτικής αγοράς σήμερα με τα νέα δεδομένα, ανέλυσε με παραδείγματα τον τρόπο να θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους στην δουλειά μας.

Το πρώτο μέρος του Sales Rally ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών δώρων στους παλαιότερους συνεργάτες και broker του δικτύου μας, αλλά και με απονομή δώρων στους καλύτερους συνεργάτες του 2011.

Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της RE/MAX Ελλάς κος Στέλιος Σαμολαδάς, ανέλυσε με την παρουσίασή του το πολύ σημαντικό κομμάτι της Εξυπηρέτησης Πελατών. Στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της προσέγγισης των υποψηφίων πελατών αλλά και στο σύνολο των ενεργειών που απαιτούνται για να «κρατήσουμε» το πελατολόγιό μας ευχαριστημένο και βέβαια με στόχο την δημιουργία σχέσεων που αντέχουν στον χρόνο και θα προσδώσουν συστάσεις νέων πελατών και κατά συνέπεια αύξηση κερδοφορίας.

Το κομμάτι της τεχνολογίας αλλά και πώς μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα social media για την προβολή της δουλειάς μας αλλά και την δημιουργία leads μιας και αποτελεί την τάση της εποχής λόγω της αμεσότητας, ανέλυσε διεξοδικά μέσα από την παρουσίασή του ο κος Μπάκας Κωνσταντίνος IT Manager της  RE/MAX Ελλάς.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης  ο προσκεκλημένος ομιλητής μας κος Κωστάκης Γιάννης, Πρωταθλητής Αγωνιστικής Κολύμβησης ΑΜΕΑ και μέλος της Εθνικής Ομάδας ΑΜΕΑ, αναλύοντας την προσωπική του εμπειρία στον χώρο του πρωταθλητισμού μοιράστηκε με όλους μας την εμπειρία και τα βήματα του προς την κορυφή. Τόνισε ιδιαίτερα το ρόλο της επιμονής και της υπομονής που πρέπει να έχουμε για την κατάκτηση των στόχων μας παρακάμπτοντας τα εμπόδια και τις αναποδιές που εμφανίζονται στην πορεία μας. Κατάφερε μέσα από μία ανθρώπινη ομιλία να κερδίσει το ακροατήριό του και να βάλει όλους μας να σκεφτούμε λίγο πιο αισιόδοξα το αύριο.  

Η μεγάλη συμμετοχή των συνεργατών του δικτύου μας αλλά και το πολύ ευχάριστο κλίμα που αναπτύχθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  - εντός και εκτός αιθουσών  - έφεραν ως αποτέλεσμα μία ακόμη επιτυχημένη συνάντηση.